Over ons


 
 

Johan Jansen BB&R B.V. is een klein bedrijf, kantoorhoudende te Zwolle dat is ontstaan na het faillissement van Bowie Recycling BV in 2014. Een aantal medewerkers, voornamelijk werkzaam in het noordoosten van Nederland hebben na overleg met een aantal van hun relaties besloten de activiteiten nieuw leven in te blazen en niet bij de pakken neer te gaan zitten.

Onder leiding van Johan Jansen is in februari 2014, na aankoop van een puinbreker, Johan Jansen BB&R B.V. opgericht. De daarna komende maanden heeft Johan Jansen BB&R B.V. zich in eerste instantie gericht op het behalen van de benodigde certificaten, het borgen van een goed kwaliteit systeem en het op peil brengen van de technische staat van de machines.

Johan Jansen BB&R B.V. houdt zich voornamelijk bezig met het recyclen van verschillende soorten steenachtige materialen uit bouw- en sloopafval door deze geschikt te maken als fundatiemateriaal voor de wegen-, woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast verzorgt Johan Jansen BB&R B.V. de in- en verkoop van verschillende afvalstoffen en fundatiematerialen.